Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2020

Ποιός είναι Μπαρούφας τελικά?

.. Πως ο Κυριάκος διέσυρε τον Νίκο Φίλη..

… Δήλωσε ότι: Ο Νίκος Φίλης είναι ένας μπαρούφας της πολιτικής

. Σε αντίθεση με τον Μωυσή, που είναι ένας πραγματικός «Φίλης».

ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει κάνει πραγματικότητα ακόμα και τους πιο μύχιους πόθους του κυρίου Φίλη! Έχει εφαρμόσει πράγματα που ο κύριος Φίλης και οι ομοϊδεάτες του μπορεί να σκέφτονται στα πιο τρελά τους όνειρα αλλά δεν έχουν τολμήσει καν να εκφράσουν!

. Ο Μωυσής ήταν αυτός που κατάργησε όλες τις παρελάσεις. Όλες όμως! 25η Μαρτίου, 28η Οκτωβρίου, δεν παρέλασε ούτε τσολιάς! Μαθητικές και στρατιωτικές παρελάσεις.. ο Μωυσής τέλος! Επέτρεψε μόνο την πορεία για το πολυτεχνείο!

. Ο Κυριάκος ήταν αυτός που κατήργησε τους θρησκευτικούς εορτασμός! Είναι ο πρώτος έλληνας πρωθυπουργός  που τόλμησε να καταργήσει ακόμα και την μεγαλύτερη γιορτή της ορθοδοξίας, την Ανάσταση! Τώρα, καταργεί και τα Χριστούγεννα, αφού κατάργησε και τον Δεκαπενταύγουστο. Όλα αυτά την ώρα που οι μουσουλμάνοι έκαναν τις λειτουργίες τους και το Ραμαζάνι ανενόχλητοι.

. Ούτε στον ύπνο του ο κύριος Φίλης!

Ο Μωυσής  είναι αυτός που όχι απλώς «πέτυχε» συνεκμετάλλευση στο Αιγαίο, αλλά παρέδωσε ολόκληρο το Αιγαίο και την ανατολική Μεσόγειο στους τούρκους, μέχρι τα έξι μίλια! Ποτέ άλλοτε στην νεώτερη ιστορία οι τούρκοι δεν έφταναν να κάνουν έρευνες έξι μίλια από ελληνικά νησιά, απολύτως ανενόχλητοι! Και μάλιστα, με έλληνες υπουργούς – Του Μητσοτάκη φυσικά – να δηλώνουν ότι οι τούρκοι μέχρι τα έξι μίλια μπορούν να κάνουν ότι θέλουν!

.. Ακόμη επί Κυριάκου οι τούρκοι έκαναν αυτό που δεν είχαν καταφέρει να κάνω ούτε με τον Ιωαννίδη.  Να μπουν στην Αμμόχωστο! Και όχι κάποιοι «μεμονωμένοι» Τούρκοι, αλλά ολόκληρη η τουρκική ηγεσία!

… Οπότε κύριε Φίλη άσε τις μπαρούφες και στις επόμενες εκλογές ψήφισε τον πραγματικό, αποτελεσματικό και τολμηρό Φίλη, τον Μωυσή!!!.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου