Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2020

Ξεκινά το γλέντι

… Πίσω έχει η αχλάδα την ουρά …    (Τράμπ: Κέρδισα) .. είδομεν.. 

.. Όλος αυτός ο συρφετός των «ελίτ» της Δύσεως έσπευσε, με αποστολή συγχαρητηρίων, να αναγνωρίσει/νομιμοποιήσει την εκλογή του Μπάϊντεν

,  προ του τερματισμού διαλογής των ψήφων, προ της έκδοσης αποτελέσματος και σε πείσμα καταγγελιών και μαρτυριών οργίου νοθείας.

. Ο Γάλλος απόστρατος στρατηγός Ντομινίκ Ντελαβάρντ, πρώην αρχηγός της μυστικής υπηρεσίας στρατού, γαλλική αυθεντία της γεωπολιτικής, σε τελευταίο άρθρο του προβαίνει σε μιαν σπάνια για την ψυχρή αντικειμενικότητα και την διεξοδικότητα αξιολόγησης των συνθηκών διεξαγωγής των αμερικανικών εκλογών, του αποτελέσματος τους και των συνεπειών που προοιωνίζονται για τις ΗΠΑ, τον κόσμο, την Ευρώπη και την Γαλλία.

. Κατ αρχήν υπενθυμίζει ότι ολόκληρη η τετραετής προεδρική θητεία του Τραμπ αναλώθηκε στην αντιμετώπιση ενός συνεχούς, αμείλικτου και εξοντωτικού πολέμου από τις συνασπισμένες δυνάμεις του βαθέως αμερικανικού κράτους και του διεθνούς δικτύου των συνωμοτών σχεδιαστών της παγκοσμιοποίησης, ( Σημ: πολύ-δισεκατομμυριούχων  Ρότσιλδ, Σόρος, Γκέιτς, Σβαμπ, ΣΙΑ, ΜΙ6, Μπίλντερμπεργκ, Νταβός , ΕΛΙΑΜΕΠ, και ΜΚΟ  όπου γης και του συνόλου των αμερικανικών και ευρωπαϊκών Μέσων Μαζικού Εξανδραποδισμού που αυτοί ελέγχουν, όπως και των κυβερνήσεων της Ε.Ε.)

. Ο στρατηγός Ντελαβάρντ εξηγεί ότι το εξοντωτικό μίσος αυτών των συντριπτικών δυνάμεων εναντίον του Τραμπ και η κινητοποίηση κάθε δόλιου και ανέντιμου μέσου για την ανατροπή του οφείλεται στον διακηρυγμένο απερίφραστα πατριωτισμό του και την αγωνιστική αντίθεση του στην μανιώδη επιχείρηση μιας  παγκόσμιας  μαφίας κροίσων συνωμοτών για την ψηφιακή λοβοτομή και την μετάλλαξη των λαών από κοινωνικά όντα και πολίτες με πατρίδα, θρησκεία, κοινότητα, οικογένεια, αδελφότητα, σε ιδιώτες/άτομα, αιωρούμενα, ξεκρέμαστα, απροσανατόλιστα, προγραμματισμένα, ελεγχόμενα και τηλεκατευθυνόμενα σε προκαθορισμένους προορισμούς και διαδρομές από τον βρεφικό σταθμό στα αποτεφρωτήρια μιας παγκόσμιας  δικτατορίας.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου