Δημοφιλείς αναρτήσεις

Παρασκευή 26 Μαρτίου 2021

Να πως επιστρέφουν στην κανονικότητα

… Ο κυβερνήτης του Τέξας, Γκρεγκ Άμποτ,  ακολουθώντας το μοντέλο της Σουηδίας, η οποία βασίστηκε στην ατομική ευθύνη των πολιτών, χωρίς τακτικές εξαναγκασμού και περιορισμού των ελευθεριών.

.. Ο αριθμός των κρουσμάτων μειώθηκε

. Δύο εβδομάδες μετά την άρση της υποχρεωτικής χρήσης μάσκας και του πλήρους ανοίγματος της αγοράς, στο Τέξας δεν παρατηρείται αύξηση των κρουσμάτων κορωνοϊού. Τουναντίον, τα κρούσματα μειώνονται σταθερά.

. Το Υπουργείο Υπηρεσιών Πολιτειακής Υγείας του Τέξας ανήρτησε στο Twitter ένα διάγραμμα, σύμφωνα με το οποίο παρατηρείται μία επταήμερη πτώση των μέσων καθημερινών κρουσμάτων, εισαγωγών για νοσηλεία και θανάτων λόγω κορωνοϊού σε όλη την πολιτεία. Τη στιγμή της ανακοίνωσης της άρσης των μέτρων, στις  2 Μαρτίου – πριν την επισημοποίησή τους μια εβδομάδα μετά – ο μέσος όρος κρουσμάτων σε χρόνο επτά ημερών ανήρχετο σε 7,259 νέα κρούσματα, σε μία πολιτεία με πληθυσμό 19 εκ. κατοίκους. Μέχρι τις 10 Μαρτίου ο αριθμός μειώθηκε στα 5.350 κρούσματα, ενώ δύο εβδομάδες αργότερα, στις 24 Μαρτίου έπεσε στα 3.401 κρούσματα.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου