Δημοφιλείς αναρτήσεις

Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2021

Συνεργασία των ΗΠΑ με την Ελλαδα

… Ξεκινά η αμερικανική «απόβαση»...

. Mε την άφιξη των πρώτων Αμερικανών στρατιωτών, πριν από λίγες μέρες και τον χθεσινό ελλιμενισμό του Endurance ξεκίνησε η αμερικανική «απόβαση» στην Αλεξανδρούπολη, που για τους επόμενους μήνες, μέχρι και τον Αύγουστο, θα αποτελέσει το επίκεντρο μιας έντονης στρατιωτικής δραστηριότητας στην περιοχή.

. Η...

Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2021

Καλώς ήρθατε στον υπέροχο χώρο του Μαρινάκη

..., Ο υπέροχος κόσμος μας.  

Δημόσια Τηλεόραση Ολλανδίας / Η στενή φιλία του Μαρινάκη με τον Μητσοτάκη, το εμπόριο ηρωίνης και τα στημένα

«Ο Μαρινάκης φαίνεται να είναι άθικτος, τίποτα δεν τον αγγίζει» αναφέρει το ολλανδικό δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό δικτύου NOS

Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2021

Κάποιοι-κάποιες, προκειμένου να ανέλθουν, ‘προσφέρονται’ σεξουαλικά;».

….  Επιλογές της κ. Μενδώνη.. ;

. «Ο κ. Λιγνάδης μια ημέρα μετά της προκήρυξης της θέσης του καλλιτεχνικού διευθυντή στις 21 Μαΐου του 2019, παρουσιάζεται  σε εκδήλωση ως ο νέος διευθυντής του Εθνικού και χαμογελώντας υπονοεί ότι αυτό θα συμβεί μόλις αλλάξει η πολιτική ηγεσία. Ένα μήνα μετά τις εκλογές η κ. Μενδώνη ανακοινώνει στη Βουλή την ανάκληση της προκήρυξης με αιτιολογία λόγους δημοσίου συμφέροντος!!! Όπου ως δημόσιο συμφέρον προφανώς εννοεί τις επιθυμίες του κ. Μητσοτάκη».

Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2021

Συνέβη στο Σότσι της Ρωσίας

.. Ρωσία: Κοπάδι δελφινιών έβγαλε στην ακτή μία εικόνα της Παναγίας

. Ένα θαυμαστό και ασυνήθιστο γεγονός που μας θυμίζει Συναξάρια, συνέβη στο Σότσι της Ρωσίας.

. Συγκεκριμένα ένα κοπάδι δελφινιών(12 σύμφωνα με μαρτυρία) έβγαλε στην ακτή μία εικόνα της Παναγίας μπροστά στα έκπληκτα μάτια ανθρώπων που βρισκόντουσαν στην παραλία

Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2021

Παραμύθι το διαβατήριο εμβολιασμού του Μωυσή

.. Κανείς δεν μπορεί να υποχρεωθεί να λάβει το εμβόλιο, εάν δεν το επιθυμεί

.. Σε μια απόφαση "σταθμό" που  αναμένεται να δημιουργήσει αλυσιδωτές αντιδράσεις, ανατρέποντας ταυτόχρονο  και τα σχεδία για το διαβόητο «διαβατήριο εμβολιασμού», που προωθεί η ελληνική κυβέρνηση προχώρησε το Συμβούλιο της Ευρώπης, το οποίο αποτελείται από 47 κράτη μέλη.