Δημοφιλείς αναρτήσεις

Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2020

Επέλεξαν την προδοσία.. Ας πρόσεχαν..

… Σενάριο από τον Πρόεδρο Τραμπ και την Συμμαχία!

.. Έδωσε στο ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ την ευκαιρία να έρθει καθαρό και διαθετειμένο να διορθώσει τα πράγματα.  ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ!

Έχει RICO και έχει τα ΒΙΝΤΕΟ με τα ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ!

.. Το Wikileaks μόλις έριξε εκτεταμένες πληροφορίες και ο Assange θα συγχωρεθεί. Ο Assange μπορεί τότε να συζητήσει ανοιχτά τη δολοφονία του Seth Rich..! 

Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2020

Σύναξη μυστήριο.. Ανησυχεί κάποιος ;

… Υπάρχει κάτι ανησυχητικό στον ορίζοντα που τους κινητοποιεί ???

.. Μία σύναξη μυστήριο έχει προγραμματιστεί εντός των γιορτινών ημερών, παρά φυσικά τις απαγορεύσεις, διότι είπαμε ότι στην Ελλάδα υπάρχουν άνθρωποι υπεράνω του νόμου.  Σύναξη «μυστήριο» ισχυρών των media και αμφιλεγόμενων επιχειρηματιών

.. Εάν η συνάντηση είναι σε γνώση του

Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2020

Χωρίς δυνατότητα μαζικής αντίδρασης

Παγκοσμιοποίηση:.. Κοινωνία – ανθρώπινο «χυλό»,  

.. Μερικοί  ολιγάρχες έχουν αιχμαλωτισμένους στις διαδικτυακές πλατφόρμες τους δισεκατομμύρια ανθρώπους. Έχουν αποθηκευμένα, στις τεράστιες ψηφιακές αποθήκες τους, τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών, όλες τις δραστηριότητές τους και τις επικοινωνίες τους, τις φωτογραφίες τους, τα βίντεό τους, με λίγα λόγια ολόκληρη τη ζωή τους.

Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου 2020

Γερμανική διείσδυση στα σχολεία

….. Οι Γερμανοί είναι φίλοι μας..

. Να το μάθουν και τα Ελληνόπουλα…
… Διμερής συμφωνίας  για τη λειτουργία  Ιδρύματος  Νεολαίας
. Παρά τη σχετική παρέμβαση  που έκανε στη Βουλή ο Αριστομένης Συγγελάκης, επικεφαλής του Συμβουλίου Διεκδίκησης, ο οποίος κάλεσε την κυβέρνηση «ως απόδοση φόρου τιμής στα θύματα της ναζιστικής  θηριωδίας και στη θυσία του ελληνικού λαού για τη συντριβή του φασισμού» να θέσει

Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2020

Τροπολογία εν κρυπτω.. Κεραμέως

…. Κεραμέως :… Καταδρομικού τύπου τροπολογία..

… Στο νομοσχέδιο της  κ. Κεραμέως  χθες 18/12/2020, κατατέθηκε αιφνιδιαστικά από την υπουργό Παιδείας, κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, τροπολογία με βάση την οποία παραχωρούνται επαγγελματικά δικαιώματα στα πτυχία των Κολλεγίων καθιστώντας τα ισοδύναμα με τα πτυχία των δημόσιων Ελληνικών πανεπιστημίων.

Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2020

Έλλειψη στοιχειώδους νοημοσύνης

.. Τεχνική Νοημοσύνη από τη Μισέλ..

… Η κυρία Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, πρέπει να είναι ειδικός σε θέματα νοημοσύνης. Το έχει αποδείξει τότε που δοκίμασε την νοημοσύνη των πολιτών, στην προσπάθεια της να υπερασπιστεί τον Νίκο Γεωργιάδη, στέλεχος της Ν.Δ. και στενός σύμβουλος του Κυριάκου Μητσοτάκη, για την υπόθεση ασέλγειας σε ανήλικο.

… Αλλά τι σχέση μπορεί να έ

Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2020

Ο φιλάνθρωπος Μπιλ Γκέιτς...

... Δηλώσεις του Ρόμπερτ Κέννεντυ..

. «Τα εμβόλια για τον Μπιλ Γκέιτς είναι μια στρατηγική φιλανθρωπία η οποία τροφοδοτεί τις πολλές σχετιζόμενες επιχειρηματικές του δραστηριότητες, συμπεριλαμβανομένων και των σχεδίων της Microsoft να ελέγξει πλήρως τον συνδυασμό εμβολίου και ελέγχου ταυτότητας, ώστε να αποκτήσει ο ίδιος ένα δικτατορικό  έλεγχο  της παγκόσμιας πολιτικής υγείας, την αιχμή του δόρατος του νέο-ιμπεριαλισμού των μεγάλων επιχειρήσεων.» και συνεχίζει λέγοντας:

Διαβασμενος ο Χρυσοχοιδης...

Υπουργός Προστασίας του Πολίτη συμμετείχε σήμερα, Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2020, σε σύσκεψη στην Αντιπεριφέρεια Ελευσίνας, με τη συμμετοχή του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας Βασίλη Παπαγεωργίου, εκπροσώπων της Περιφέρειας, δημάρχων της Δυτικής Αττικής και υγειονομικών φορέων.

Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2020

Ένας είναι ο αρχηγός.. Άντε γειά.

….. Ο Μπιλ Γκέιτς υποστηρίζει…  “Αποφασίζει” 
.. Tα μπαρ και τα εστιατόρια θα πρέπει να παραμείνουν κλειστά, ενώ ταυτόχρονα λέει ότι η επιστροφή στην κανονική ζωή θα γίνει... στα μέσα του 2022. 
… Όπως υπογράμμισε ο δισεκατομμυριούχος, «τα μπαρ και τα εστιατόρια στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας θα πρέπει να παραμείνουν κλειστά», αφού

Ευθύνη έχουν αυτοί πού δεν μιλάνε.. Καληνύχτα

… Τον βρήκαν κρεμασμένο μέσα στο μαγαζί του.

… Ο κόσμος θα υποφέρει όχι από εκείνους που κάνουν το κακό αλλά από εκείνους που τους βλέπουν και δεν μιλάνε !!!!!! Καληνύχτα”… σε όλους μας..

. Πριν φύγει από τη ζωή είχε ανεβάσει μια ανάρτηση-καταγγελία στο Facebook όπου ανέφερε:

Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2020

Θα δίνει συμβουλές στον Αντιπρόεδρο

…. Έχει  λένε.. όλα τα προσόντα της  Αριστείας..

…. Παρά του αντιπροέδρου της κυβέρνησης, κυρίου Παναγιώτη Πικραμμένου, διόρισε ο Μωυσής ως μετακλητό συνεργάτη τον Γρηγόρης Ψαρριανό..

… Ο Γρηγόρης Ψαρριανός που κατέκλυσε τα social media με προκλητικές -έως και υβριστικές- αναρτήσεις προπαγανδίζοντας υπέρ ΝΔ-Μητσοτακη αποζημιώθηκε διοριζόμενος στο γραφείο του κυρίου Πικαραμενου.

Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2020

Θες να γίνεις ένα 'ζωντανό' ρομπότ!;

.. Robert  Kennedy    Έγκλημα κατά της ανθρωπότητας  αυτά τα εεμβόλια..

… Αγαπητοί υποψήφιοι λήπτες θα πρέπει να ξέρετε ότι μετά την λήψη του εμβολίου δεν θα είστε πλέον σε θέση να διαχειριστείτε τα συμπτώματα του εμβολίου με ένα αποτελεσματικό τρόπο.   Θα πρέπει να ζήσετε με τις επιπτώσεις καθώς δε θα είστε σε θέση να απομακρύνετε τις τοξίνες από τον οργανισμό σας.

Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2020

Απόφαση για τη μετακίνηση της Ακρόπολης υπάρχει κ. Μενδώνη.???

..  Ντροπιαστική εξέλιξη για την διεθνή εικόνα της χώρας.

…. Με συντριπτική πλειοψηφία (επί 691 ψήφων, 621 υπέρ, 58 αποχές, 4 κατά), η Γενική Συνέλευση του Διεθνούς Συμβουλίου Μνημείων και Τοποθεσιών (ICOMOS) της UNESCO, ενέκρινε το ψήφισμα 

.. Θέμα ατζέντας 6-4-1 Ψήφισμα 20GA / 14 - Προστασία των αρχαιοτήτων επί τόπου στο σταθμό του μετρό Βενιζέλος στη Θεσσαλονίκη

Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2020

Οι άριστοι ξέρουν...

…. Πάντα οι άριστοι γνωρίζουν τη δουλειά ….

…  Απευθείας  αναθέσεις  που πραγματοποιεί η γ.γ.  Αντεγκληματικής Πολιτικής, Σοφία Νικολάου.

.. Τεστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου για την ύπαρξη κορονοϊού 450% πιο ακριβά από την τιμή εργοστασίου και γάντια 75% πάνω από αντίστοιχες παραγγελίες άλλων δημόσιων φορέων, 

Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2020

Μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση ..

… Μηνύσεις  για έγκλημα κατά της ανθρωπότητας..

.. Ο Γερμανός δικηγόρος  Dr. Fuellmich συμμετέχει στη Γερμανική Εξωκοινοβουλευτική Εξεταστική Επιτροπή για τον κορωνοϊό,  ACU2020.

. Μαζί με μια ομάδα νομικών της Επιτροπής πρόκειται να προβούν σε σειρά μηνύσεων για τα μέτρα αντιμετώπισης του κορωνοϊού, που θα περιλαμβάνουν από μηνύσεις για αποζημιώσεις ατόμων που επλήγησαν από τις καραντίνες, μέχρι μήνυση για έγκλημα κατά της ανθρωπότητας..

Από τη πόλη έρχομαι και στην κορ' φη κανέλα


“Με λένε Ρίζο κι όπως θέλω τα γυρίζω”

.. Δηλώσεις Γραφείου τύπου Πρωθυπουργού στο Euronews  5/12/2020 

.. “The rules in Greece outline that Greeks are allowed to travel within their prefecture, which is what the Prime Minister did.” 

. «Οι κανόνες στην Ελλάδα περιγράφουν ότι επιτρέπεται στους Έλληνες να ταξιδεύουν εντός του νομού τους, κάτι που έκανε ο πρωθυπουργός».

Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2020

Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2020

Την γράφει την ΕΕ η Τουρκία

.. Ποιος άραγε μας δουλεύει ... Η Τουρκία ή η ΕΕ.???.

Δεν πρόλαβε να περάσει ούτε ώρα από τις δηλώσεις του Σαρλ Μισέλ ότι η ΕΕ είναι έτοιμη να επιβάλλει κυρώσεις στην Τουρκία στην προσεχή Σύνοδο Κορυφής και η Άγκυρα απέδειξε πόσο πολύ την υπολογίζει: εξέδωσε NAVTEX για ασκήσεις με πυρά στην περιοχή ανάμεσα στη Ρόδο και το Καστελλόριζο!

Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2020

Τα ΜΜΕ.. Δεν είδα. Δεν άκουσα

…. Ο “ανθρώπινος”  Μωυσής

.. Η προσπάθεια του πρωθυπουργού να δείξει πόσο ανθρώπινος είναι θα μπορούσε να εκφραστεί με πάρα πολλούς άλλους τρόπους. Με μία επίσκεψη σε νοσοκομεία της Αθήνας που δοκιμάζονται. Επίσκεψη στο 'Πέτρινο' της Λαμίας  χωρίς κάμερες να ακούσει  από  τους ασθενείς  όσα ανατριχιαστικά  βιώνουν κάποιοι άνθρωποι στο ανήμπορο να τους  βοηθήσει ΕΣΥ.